Werkwijze taxateur

Na ontvangst van de taxatieaanvraag wordt er door ons team (waar mogelijk dezelfde dag nog) telefonisch contact opgenomen. Zij plannen de afspraak met u of de eigenaar van het door u gewenste taxatieobject en geven aan u door wanneer de taxatie zal plaatsvinden.


De woning of het appartement dat u getaxeerd wilt hebben, wordt bezocht door onze taxateurs. Zij letten op de technische staat van het taxatieobject en stellen zich kritisch op. Wij zijn –in uw belang– objectief.

Na de nodige berekeningen en navraag bij de gemeente en/of provincie, gaat onze taxateur aan de slag met uw taxatierapport. Het meewegen van publiekrechtelijk aspecten en milieu navraag vormt daar een onderdeel van. Onze taxateur verzorgt samen met het taxatieteam de verwerking.

Maximaal vijf dagen na opname van de woning ontvangt u het taxatierapport per mail, het getekende exemplaar wordt (indien van toepassing) inclusief de nota per post verzonden. 

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij altijd zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u alles over uw privacy.